In de Media

VEB-Winnaar-beveiligingsbedrij

Door Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Buikema technisch beveiligingsbedrijf 2017

EMMELOORD/WOERDEN  - Buikema Techniek uit Emmeloord is donderdagavond 23 maart door de VEB, Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, gekozen tot VEB beveiligingsbedrijf van het jaar. De verkiezing van de ongeveer zeshonderd leden tellende organisatie was onderdeel van de algemene ledenvergadering in Woerden. De jury stelde dat ‘zowel de bedrijfsvoering als gerealiseerde projecten van alarminstallateur Buikema van een uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn’.

De eigenaren Nico en Jeannette Buikema zijn bijzonder trots op hun uitverkiezing.  

 

Buikema VEB

 

 


 

 

Buikema genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf 2017

EMMELOORD  - Buikema Techniek uit Emmeloord is door de VEB, Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, samen met vier collega bedrijven uit het land genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf van het jaar 2017. Op 23 maart wordt tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de VEB de winnaar bekend gemaakt.

Deze nominatie is bijzonder eervol voor het Emmeloorder ondernemersechtpaar Nico en Jeannette Buikema. De VEB is dé brancheorganisatie op het gebied van beveiliging, met zo’n 550 aangesloten bedrijven. Al die 550 bedrijven worden elk jaar ‘bedrijfsbreed’ geaudit, om het niveau van de aangesloten leden naar een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. De leden worden vooral beoordeeld op kwaliteitsborging, vakkennis en integriteit. Uit die audits worden vijf bedrijven genomineerd als het beste elektronische beveiligingsbedrijf.

Nico en Jeannette Buikema hopen 23 maart uiteraard nummer één te zijn, maar zijn al bijzonder trots op deze nominatie. Elektronische beveiligingstechniek is één van hun specialismen, naast onder meer besturingstechniek (voor machines) en communicatietechniek (netwerken). Bij Buikema weten ze alles over brandmeldsystemen, alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrole. ,,Wij zijn er extra goed in’’, vertelt Nico Buikema, ,,om al die systemen aan elkaar te koppelen. We werken met het vrije besturingsprogramma Ksenia, waardoor we elke klant maatwerk kunnen leveren.’’

Buikema Techniek, dat momenteel bestaat uit een hecht team van zeven personen, verwacht een groei. Jeannette Buikema: ,,De economie trekt aan en daarnaast is het, helaas, een feit dat de criminaliteit verder toeneemt. De vraag naar beveiligingssystemen neemt daardoor ook toe.’’

 

buikema-techniek team

 

Home | Buikema techniek | In de Media
Start de zoekopdracht
4
communicatie
4
besturingstechniek
4
electrotechniek
4
beveiliging
elektro beveiliging besturing communicatie
Buikema Techniek | MiracleWeb 3.0